Ootko testannut suklaamoussea Silken tofulla. Lämpimästi suosittelen!
Käsi ylös jos Silken tofu on tuttu. No hyvä. Kyseessähän on mitä mainioin ja vegaaninen raaka-aine, joka soveltuu dippeihin ja jälkiruokiin. Tää pehmeä tofu ei maistu juuri miltään ja se vatkautuu silkkisen kermaiseksi.
BISCOFF-SUKLAAMOUSSE
4 hengelle
1 pkt (300 g) Silken tofua
100 g tummaa suklaata sulatettuna
2 rkl kaakaojauhetta
1 rkl vaahterasiirappia
3 rkl Biscoff-tahnaa
Koristeeksi:
Biscoff-tahnaa
kermavaahtoa
raastettua tummaa suklaata
1. Sekoita kaikki suklaamoussen raaka-aineet monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lusikoi mousse annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi jähmettymään.
2. Lämmitä biscoff-tahnaa mikrossa notkeaksi koristelua varten. Valuta biscoff-tahnaa ja nosta nokare kermavaahtoa suklaamoussen päälle. Koristele raastetulla tummalla suklaalla.
Vegaanisen jälkkärin saat aikaiseksi, kun käytät vegaanista suklaata ja vispiä.
Mä rakastan tätä Silken tofusta tehtyä suklaamoussea. Ja spesuhyvää tästä moussesta saa, kun siihen lisää Biscoff-tahnaa, ja koristelee pinnan Biscoffilla, kermavaahdolla ja suklaarouheella.
Ja parasta tässä on se, että tämä suklaamousse valmistuu lähes käden käänteessä. Kaikki ainekset vain blenderiin tai kulhoon, nopea surautus sileäksi, ja herkku on valmis nautittavaksi. Moussen annetaan tekeytyä hetki jääkaapissa ennen koristelua, jolloin se hieman tiivistyy ja maut syvenevätt entisestään.
Tätä kannattaa testata, etenkin jos kaipaa jotain makeaa ja täyteläistä ilman turhaa vaivannäköä. Lusikallinen tätä herkkua, ja olet myyty, lupaan!!
Maistuisiko?